طرز تهیه فرنی با آرد برنج با طعم و مزه به یاد ماندنی
فرنی غذایی بسیار خوشمزه و سبک می باشد و مانند شله زرد به عنوان یکی از دسرهای ماه رمضان محسوب می شود همچنین برای کودکان که معده حساسی دارند گزینه بسیار مناسبی می باشد در ادامه مطلب شما را با طرز تهیه فرنی با آرد برنج آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم
شیر : چهار لیوان
آرد برنج : چهار قاشق غذا خوری سرپر
شکر : چهار قاشق غذا خوری
آب : نصف استکان
گلاب : نصف استکان
هل سائیده شده و پودر شده : نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده : یک قاشق مربا خوری برای تزیین
دارچین : برای تزیین
خلال پسته : برای تزیین
طرز تهیه فرنی با آرد برنج
در طرز تهیه فرنی با آرد برنج ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه ترجیحا تفلون بریزید و آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا آرد و شکر به خوبی حل شوند، مواد مخلوط شده را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید و آن را متوقف نکنید در غیر اینصورت آرد برنج در شیر گلوله گلوله می شود.
در این مرحله از روش تهیه فرنی با آرد برنج زمانی که پس از هم زدن مواد کمی غلیظ شد گلاب را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا فرنی به حدی از غلظت خود برسد، سپس فرنی را بلافاصله داخل کاسه های کوچکی که از قبل آماده کرده اید بریزید و بعد از اینکه فرنی سرد شد و کمی خود را گرفت، چند قطره زعفران دم کرده را با نوک قاشق یا قطره چکان در وسط و اطراف زعفران بریزید و با خلال پسته و کمی دارچین تزیین نمایید، نوش جان.
نکات تکمیلی
۱. پس از سرد شدن، فرنی کمی سفت تر می شود پس دقت داشته باشید زمانی که از روی حرارت بر می دارید نه شل باشد و نه سفت
۲.اگر فرنی تصادفا ته گرفت مواد را از ته قابلمه هم نزنید از دو میلی متری بالاتر قابلمه هم بزنید.
۳. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود پنج دقیقه می باشد.
۴. زمان پخت و انتظار آن تقریبا ۲۰ دقیقه می باشد.
۵. این نوع فرنی را می توانید در وعده صبحانه، دسر و میان وعده میل کنید.
۶. مقدار مواد اولیه گفته شده برای دو نفر می باشد.
امیدواریم توانسته باشیم طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به شما عزیزان به خوبی آموزش داده باشیم اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه آشپزی داشته باشید می توانید با مجله اینترنتی آرگا همراه باشید.