طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه
مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :
مرغ خرد شده | ۲۰۰ گرم |
کره برای تفت دادن مرغ | ۲۵ گرم |
قارچ ورقه شده | ۲۰۰ گرم |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
کره ذوب شده و همدمای محیط | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پیازچه خرد شده | ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای سبز یا رنگی | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه :
مرغ را با کره، نمک و زردچوبه تفت بدهید تا رنگ آن عوض شود. قارچ ورقه شده، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و تفت بدهید تا آب قارچ کشیده شود. بگذارید کنار تا خنک شود.
آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل و زردچوبه را سه بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
سفیده را با دور تند هم بزنید تا حالت ابری بگیرد.
زرده را کمی هم بزنید و به آن کره ذوب شده، پنیر پیتزا و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای و مرغ و قارچ تفت داده شده را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سفیده را طی دو مرحله اضافه و فولد کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
قالب مافین را با کره ذوب شده حسابی چرب کنید.
داخل قالب کپسول نیندازید به خاطر وجود پنیر پیتزا مواد به کاغذ می چسبد.
می توانید به جای قالب از کپسول های مقوایی مافین استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه بگذارید بپزید. در آخر گریل را روشن کنید تا روی مافین ها خوشرنگ شود.